Νίκησε η Ελλάδα και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας, έψαχνε τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της με τη Γεωργία και τελικά βρήκε δύο γκολ από το 90’ και μετά επικρατώντας με 0-2 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα ανέλπιστο πέναλτι, μέσω του VAR, στο 90’ λεπτό του αγώνα, έδωσε στην ουσία τη νίκη στην Ελλάδα και ήρθε στις καθυστερήσεις ο Πέλκας, ο οποίος σημείωσε ένα ακόμα

γκολ και η εθνική μας ομάδα, επικράτησε με 0-2.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ψύχραιμος και αποδείχτηκε πραγματικός αρχηγός, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και την ίδια στιγμή η Ελλάδα, μείωσε την απόσταση που τη χωρίζει από την Σουηδία που είναι στη δεύτερη θέση του Β’ ομίλου στους 3 βαθμούς και οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους την επόμενη εβδομάδα στην Στοκχόλμη.

Έτσι η Ισπανία είναι πρώτη με 13 βαθμούς, η Σουηδία δεύτερη με 12 και ακολουθεί η Ελλάδα, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες της με 9 βαθμούς.
Ήταν λοιπόν το VAR, που μας έδωσε την ευκαιρία να σημειώσουμε το γκολ με πέναλτι σε ένα χέρι αμυντικού, το οποίο με γυμνό μάτι δεν φαινόταν. Το ίδιο VAR, που μας στέρησε ένα γκολ στο πρώτο μέρος, όταν η μπάλα σε σέντρα του Ανδρούτσου και τελείωμα του Παυλίδη, έδειξε, σωστά, ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και ήταν κόρνερ.

Η Ελλάδα ήταν σαφώς καλύτερη από τη Γεωργία, αλλά δεν έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Δεν ήταν καλή. Δεν είχε φαντασία, δημιουργία και φυσικά επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Παρουσιάστηκε με έναν επιθετικό τον Παυλίδη, τον οποίο ο Φαν’τ Σχιπ, τον έβγαλε από το ματς στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, αφήνοντας την εθνική χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό.

Αν ο Παυλίδης δεν ήταν τραυματίας, αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω την αλλαγή. Η Ελλάδα έμεινε χωρίς επιθετικό και δύσκολα δημιούργησε φάσεις. Όταν στο 78’ μπήκε ο Τζόλης αντί του Μασούρα, φαινόταν ότι μάλλον είναι αργά.

Όμως ένα πράγμα που χαρακτηρίζει αυτή τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα, είναι ότι παλεύει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και αυτή τη φορά λοιπόν τα κατάφερε. Αν κάτι λοιπόν κρατά ο προπονητής από αυτό το ματς, είναι η επιμονή μέχρι το τέλος. Η Ελλάδα είπαμε, δεν ήταν καλή, έχασε και τον Τζαβέλλα για το επόμενο ματς, για διαμαρτυρία με κίτρινη κάρτα που του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί εναντίον της Σουηδίας. Κρίμα.

Τώρα η Ελλάδα πάει για έναν τελικό στη Σουηδία για να έχει ελπίδα να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΜέσι: Πήγα να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα και μου είπαν ότι δεν μπορώΗ Φιορεντίνα εντόπισε και τιμώρησε τον ρατσιστή με δια βίου αποκλεισμό από το Αρτέμιο ΦράνκιΤο ποσό που εισπράττει ο Ρονάλντο για κάθε ανάρτηση στα social προκαλεί ίλιγγο
Keywords
Τυχαία Θέματα