Νέο βίντεο των τζιχαντιστών. Καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να επιτεθούν με ρόπαλα, πέτρες, δηλητήριο εναντίων δυτικών

Σε κλιμάκωση των επιθέσεων με ότι μέσo βρούνε καλεί τους μουσουλμάνους που ζουν σε πόλεις της Δύσης το Ισλαμικό Κράτος μέσω ενός νέου βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα στο βίντεο απευθύνεται στους «μοναχικούς λύκους» και τους προτρέπει να προβούν σε επιθέσεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζονται όπλα για να πράξουν κάτι τέτοιο αφού ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, κατσαβίδια, μαχαίρια, τρυπάνια αλλά και σύριγγες αρκούν.

Επίσης καλούν τους μουσουλμάνους της Δύσης να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μοχάμεντ Μπουχλέλ, του Γάλλου τζιχαντιστή που παρέσυρε και σκότωσε
με το φορτηγό που οδηγούσε 86 ανθρώπους κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την εθνική γιορτή των Γάλλων, την Μέρα της Βαστίλης, τη 14η Ιουλίου, στη Νίκαια.

«Δεν χρειάζεστε περίπλοκους τρόπους και οπλισμό για να επιτεθείτε στους απίστους. Δεν χρειάζονται εκρηκτικά. Μπορείτε να σπάσετε το κεφάλι τους με μια πέτρα, μπορείτε να τους πετάξετε από το παράθυρο, μπορείτε να τους πατήσετε με το αυτοκίνητό σας, να τους σφάξετε με ένα μαχαίρι, μπορείτε ακόμη και να τους δηλητηριάσετε» προτρέπει ο εκφωνητής του βίντεο. Η ίδια φωνή (η ομιλία γίνεται στα αραβικά) τους εμψυχώνει για να μη δειλιάσουν και τους καλεί να εμπιστευθούν τον Αλλάχ.

Το βίντεο διαρκεί περίπου 20 λεπτά, δείχνει εικόνες από άλλες επιθέσεις «μοναχικών λύκων» και εικόνες από Γαλλία, Ιταλία και ΗΠΑ, ενώ ζητεί από τους «πιστούς» να κάνουν επιθέσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα