Νέο βίντεο με αποκεφαλισμούς Κούρδων μαχητών από το Ισλαμικό Κράτος

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ισχυρίζονται, με βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο, ότι αποκεφάλισαν τρεις Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ και απείλησαν να σκοτώσουν πολλούς ακόμη εάν συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί εναντίον τους.

Οι μαχητές Πεσμεργκά, από την αυτόνομη περιοχή των Κούρδων στο Ιράκ με την υποστήριξη που τους παρέχει συνεργάζονται στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους με

Οι μαχητές Πεσμεργκά, με τη βοήθεια της υπό των ΗΠΑ συμμαχίας και των αεροπορικών βομβαρδισμών που πραγματοποιεί
κατά θέσεων των τζιχαντιστών, έχουν καταφέρει σημαντικά πλήγματα στους εξτρεμιστές.

Το βίντεο του Ισλαμικού Κράτους ξεκινά με εικόνες ανθρώπων να μεταφέρονται στο νοσοκομείο και ένας εκφωνητής να εξηγεί πως τραυματίσθηκαν από τους βομβαρδισμούς των Πεσμεργκά.

Το επόμενο πλάνο δείχνει τους τρεις Κούρδους αιχμαλώτους να φορούν πορτοκαλί στολές και να είναι γονατιστοί σε τοποθεσία, η οποία είχε πληγεί νωρίτερα από πυρά της δυτικής συμμαχίας.

Στη συνέχεια τρεις κουκουλοφόροι και μαυροντυμένοι άντρες αποκεφαλίζουν τους κρατούμενους παρουσία πλήθους κόσμου συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.

Επίσης ένας από τους ενόπλους απευθύνεται στον Κούρδο ηγέτη Μασούντ Μπαρζανί λέγοντας: «Για κάθε ρουκέτα που εκτοξεύετε εναντίον εκείνων που τελούν υπό την αιγίδα του Ισλαμικού Κράτους, θα σκοτώνετε έναν από τους κρατούμενούς σας με τα ίδια σας τα χέρια».

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο το ΙΚ δημοσίευσε ένα βίντεο που εμφάνιζε Πεσμεργκά φυλακισμένους σε κλουβιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα