Νέο Ford Focus: Δεν χωράνε συμβιβασμοί

Ένα αυτοκίνητο οφείλει να συνδυάζει την εμφάνιση με την τεχνολογία και την ασφάλεια και σε αυτά δεν χωρούν συμβιβασμοί. Αυτό ακριβώς, έρχεται να προσφέρει το νέο Ford Focus με τη δυναμική του εμφάνιση και ένα πλήθος από έξυπνα συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας αποτελεί τη Νο1 επιλογή μεταξύ των οδηγών που δεν κάνουν κανέναν συμβιβασμό στην άνεση, την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση.

Επιβλητική
εμφάνιση, υπέροχες λεπτομέρειες και ανανεωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως η νέα μάσκα και τα ανασχεδιασμένα λεπτά πίσω φώτα, καθιστούν το νέο Ford Focus τον ιδανικό συνδυασμό design και πρακτικότητας. Το εσωτερικό του οδηγεί την έννοια της βελτίωσης στο επόμενο επίπεδο ενώ ο εργονομικός του σχεδιασμός τοποθετεί εύκολα κάθε χειριστήριο και έξυπνο αποθηκευτικό χώρο στο χέρι σας.

Η μοναδικότητα του νέου Ford Focus δεν σταματούν, όμως, στην εμφάνιση. Οι καινοτόμες τεχνολογίες που το πλαισιώνουν διασφαλίζουν ασφαλή οδήγηση και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τη μουσική, τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. Ενδεικτικά, το Ford SYNC 2 με φωνητικό έλεγχο και έγχρωμη οθόνη αφής 8” εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνο, την πλοήγηση, την ψυχαγωγία και το σύστημα κλιματισμού μέσω απλών φωνητικών εντολών ή χρησιμοποιώντας την έγχρωμοι οθόνη αφής.

Όσοι έχουν ήδη οδηγήσει το νέο Ford Focus έχουν να σχολιάσουν την απαράμιλλη οδηγική του συμπεριφορά αλλά και το σπορτίφ ταμπεραμέντο του. Παράλληλα με συστήματα όπως ESP, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control, το νέο Ford Focus είναι ένα από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα παγκοσμίως προσφέροντας αυξημένα επίπεδα κρατήματος, ελέγχου και οδικής συμπεριφοράς.

Από την άλλη, μια σειρά από υπερσύγχρονους πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες προσφέρει ισορροπία ανάμεσα στην ισχύ και την εξοικονόμηση καυσίμου. Ο πολυβραβευμένος 1.0l EcoBoost με απόδοση 100 και 125 ίππων δείχνει το δρόμο σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση και την οικονομία. Ο κινητήρας 1,5 λίτρων EcoBoost αποτελεί μια νέα προσθήκη με μειωμένες εκπομπές και εξοικονόμηση καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ. Διαθέσιμο σε 150PS ή 182PS και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Ο κινητήρας πετρελαίου TDCi 1,5 λίτρων είναι ένας επίσης νέος κινητήρας, με ισχύ στους 95PS ή 120PS που μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση καυσίμου και μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Παράλληλα το Ford Focus είναι εξοπλισμένο με EconeticTechnology, μια πληθώρα συστημάτων που σκοπό έχουν την επίτευξη κορυφαίας περιβαλλοντικής επίδοσης μέσω της μείωσης της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Δείτε περισσότερα για το νέο Ford Focus εδώ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα