Νέα Υόρκη: Ανδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δικαστική αίθουσα την ώρα της εκδίκασης του Τραμπ (Βίντεο)

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης όπου διεξάγεται η δίκη του Nτόναλντ Τραμπ, όπως επιβεβαίωσαν στο CNN δύο πηγές των αστυνομικών αρχών.

Ο άνδρας μπήκε στο πάρκο απέναντι από το δικαστήριο, πετώντας φυλλάδια στον αέρα, δήλωσε στο CNN ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας. Στη συνέχεια έβγαλε κάτι από ένα σακίδιο -δεν ήταν άμεσα σαφές τι ήταν το αντικείμενο- και αυτοπυρπολήθηκε, είπε ο αξιωματούχος.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε αρχικά τον άνδρα να

πετάει φυλλάδια στον αέρα και μετά τον είδε να περιλούζεται από ένα μπιτόνι και να βάζει φωτιά στον εαυτό. «Σε εκείνο το σημείο σκέφτηκα: ”Ωχ Χριστέ μου, τι πρόκειται να δουν τα μάτια μου;”» αφηγήθηκε ο μάρτυρας στο Reuters.

Ο μάρτυρας, που αρνήθηκε να δώσει το επίθετό του, είπε ότι ο άνδρας ήταν τυλιγμένος στις φλόγες για αρκετά λεπτά. «Βλέπω μπροστά μου έναν εντελώς απανθρακωμένο άνθρωπο», είπε ένας δημοσιογράφος του CNN σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Police confirm a man is in a "critical condition" after setting himself on fire outside a courthouse in New York where former US President Donald Trump is on trial.

The NYPD's Jeffrey Maddrey describes the moments leading up to the incident.https://t.co/ddqvXHNLik

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υόρκη, Ανδρας, Τραμπ Βίντεο,yorki, andras, trab vinteo