Παραδόθηκε 25χρονος για την δολοφονία του Αλκη Καμπανού

Το μεσημέρι της Τρίτης εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον δικηγόρο του, ο 25χρονος Έλληνας, μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί την Κυριακή ένα απ΄τα δέκα εντάλλματα σύλληψης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει ασύλληπτος μόνον ο 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίο έχει εκδοθεί πια διεθνές ένταλμα σύλληψης,

καθώς λίγες ώρες μετά το περιστατικό φέρεται να διέφυγε στη γενέτειρά του, προκαλώντας ερωτήματα.

Είναι η 10η σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ για τον 20χρονο που έχει διαφύγει στην Αλβανία εντός της ημέρας, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για μία καταδρομική επιχείρηση τέλεια προσχεδιασμένη και πρόσθεσε ότι ανάλογα με την πορεία της ανάκρισης μπορεί να ασκηθούν πρόσθετες διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη κατοχή όπλων.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...X-32: Το «άσχημο» μαχητικό που ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του F-35Τι επιτρέπεται να φάμε πριν πέσουμε για ύπνο σύμφωνα με τους διατροφολόγουςΚαλλιτεχνικό πατινάζ: Τι είναι το τετραπλό Άξελ που αψηφά την βαρύτητα
Keywords
Τυχαία Θέματα