Νέα καταγγελία στον χώρο του αθλητισμού – Προφυλακίστηκε 74χρονος για ασέλγεια

Κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του στον αθλητικό σύλλογο και την εμπιστοσύνη γονέων ανήλικων παιδιών στο πρόσωπό του, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο 17χρονων σήμερα κοριτσιών, για μία διετία ο 74χρονος με το πρόσχημα να εξυπηρετήσει τους γονείς και να μεταφέρει τα παιδιά από και προς το κολυμβητήριο, μέσα στο αυτοκίνητό του προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ενός από την ηλικία των δέκα ετών, αλλά και σε άσεμνες προτάσεις σε βάρος του δεύτερου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες βρήκαν τώρα το θάρρος

να αποκαλύψουν στους γονείς τους τα όσα συνέβησαν από το 2013 μέχρι το 2015, βλέποντας τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μετά την έρευνά τους, πέρασαν χειροπέδες στον 74χρονο με ένταλμα σύλληψης της αρμόδιας ανακρίτριας, προχωρώντας ταυτόχρονα στην κατάσχεση πορνογραφικού υλικού.

Ο παράγοντας αθλητικού συλλόγου κολύμβησης της Αττικής, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ′ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ύστερα από την απολογία του, οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν την προφυλάκισή του και ήδη έχει οδηγηθεί στις Φυλακές Τρίπολης, ενώ υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τις επόμενες ώρες να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠάρτι γάλλων φοιτητών του Erasmus στη Θεσσαλονίκη - Πανικός όταν πήγε η αστυνομίαΤρίτη προφυλάκιση για την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα ΣμύρνηΠροφυλακιστέος ένας από τους δύο κατηγορούμενους για την επίθεση στον αστυνομικό
Keywords
Τυχαία Θέματα
– Προφυλακίστηκε 74χρονοςγια,– profylakistike 74chronosgia