Νέα Ιωνία: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό μέσα σε κατάστημα

Eurokinissi

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη διασταύρωση των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατέφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί και διαπίστωσαν πως άγνωστοι είχαν πυροβολήσει έναν άνδρα, την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο μαγαζί με τους ναργιλέδες.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

εν ζωή και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραύμα στον ώμο. Δυο ώρες αργότερα, όμως, υπέκυψε.

Από το σημείο οι ένστολοι συνέλεξαν έξι κάλυκες, αλλά το θύμα μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο στις αρχές, καθώς δεν είχε επάνω του κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Τα στελέχη της ασφάλειας με τις καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να διαπιστώσουν ακριβώς τι συνέβη, ενώ από τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος ευελπιστούν να μάθουν τα στοιχεία του, για να συνεχίσουν την έρευνα τους.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠοια ήταν τα σχέδια του Χίτλερ για τη Σοβιετική Ένωση: Η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα και το LebensraumΚίνδυνος νέας ξηρασίας στην Ιταλία: Στέρεψαν κανάλια στην Βενετία, 61% λιγότερο νερό στον ΠάδοΜε δάκρυα στα μάτια οι Ιάπωνες αποχαιρέτησαν την Ξιάνγκ -Ξιάνγκ, το πολυαγαπημένο τους πάντα
Keywords
Τυχαία Θέματα