Νέα επεισόδια στην Χίο. Σύλληψη ντόπιου καταστηματάρχη που έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Σούδα της Χίου ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, όλα άρχισαν όταν εισήλθαν οι πρόσφυγες στο λεωφορείο που τους μεταφέρει στο hot spot της ΒΙΑΛ και κάποιοι έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου, πετώντας μπουκάλια. Άλλοι εισήλθαν στο λεωφορείο με σιδηρολοστούς.

Οι μάχες επεκτάθηκαν στους γύρω χώρους, με ανελέητο πετροπόλεμο ακόμα και σε παρακείμενο καφενείο, οι πελάτες του οποίου έτρεχαν πανικόβλητοι προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Η τοπική ιστοσελίδα Politischios
κάνει λόγο για σύγκρουση Αφγανών και Αλγερινών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ακόμα, μεταδίδει πως συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου που έριξε βολές στον αέρα με την κυνηγητική του καραμπίνα για να αποτρέψει τους διαμαρτυρόμενους από το να εισέλθουν στο κατάστημά του.

Συνολικά τραυματίστηκαν έξι άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείου Χίου. Ένας εξ αυτών φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα