ΝΔ: «Θα περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ για τις άδειες». Μαξίμου: «Αργήσατε 27 χρόνια»

«Αυτουργό της τεράστιας καταστροφής» που υπέστη η χώρα μας χαρακτήρισε η κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία, μετά την κριτική που δέχτηκε στην συνεδρίαση του Άτυπου Συντονιστικού Οργάνου Κοινοβουλευτικού Έργου του κόμματος υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πορεία της χώρας, τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα καθώς και θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Μετά την συνεδρίαση, η Νέα Δημοκρατία
εξέφρασε σε γραπτή της δήλωση την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση «είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε όλους τους τομείς: οικονομία, προσφυγικό, εθνικά θέματα».

«Δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση και αναλώνεται σε τακτικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Απομονωμένη από την μεγάλη πλειονότητα των πολιτών και με σοβαρές ρωγμές στο εσωτερικό της», αναφέρει το κόμμα.

Στην ανακοίνωση, το κόμμα αναφέρεται ξανά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας ότι θα αναμένει την απόφαση του ΣτΕ και θα καταθέσει πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Το Μαξίμου απάντησε με γραπτή δήλωση, στην οποία χαρακτηρίζει την ΝΔ αυτουργό της κρίσης και προσθέτει ότι, όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, το κόμμα «άργησε 27 χρόνια»:

«Η Νέα Δημοκρατία, αυτουργός της τεράστιας καταστροφής που υπέστη ο τόπος την περίοδο 2010 – 2014, εκφράζει, σήμερα, την ανησυχία της "για την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος".

Λογικό και αναμενόμενο: Όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική για έξοδο από την κρίση και η σταθεροποίηση της οικονομίας, τόσο η ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας θα αυξάνει.

Όσο για την "πρόταση νόμου για την ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου" που διαρρέει ότι σκοπεύει να καταθέσει, κάποιος θα πρέπει να την πληροφορήσει ότι άργησε 27 χρόνια».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα