ΝΔ και Ποτάμι πρωταθλητές των μεταγραφών

Έντονο άρωμα μεταγραφών εχουν οι επερχόμενες εκλογές με τη ΝΔ και το Ποταμι να ανακηρύσσονται σε πρωταθλητές της ...μεταγραφικής περιόδου.

Η περίπτωση πάντως της Άντζελας Γκερέκου και η μετακίνηση της απο το πράσινο στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας δεν ηταν αναίμακτη αφου χρειάστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να καλέσει
στο τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά για να του εκφράσει την δυσαρέσκεια του για τις αρχικές φήμες που την έφεραν να είναι ένα βήμα πριν την αλλαγή πολιτικής στέγης, φήμες που αργότερα το βράδυ επιβεβαιώθηκαν και νωρίς σήμερα το πρωί επισημοποιήθηκαν απο την ιδια.

Τα ...αριστερά ανοίγματα ωστόσο της ΝΔ δεν σταμάτησαν εδώ, αφου στο παρασκήνιο η Συγγρού βγήκε νικήτρια και στην διεκδίκηση του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Οικονομου, ο οποίος είχε γίνει μήλο της έριδος για τουλάχιστον τρία κόμματα, με την ΝΔ να κερδίζει στην τελευταία στροφή και να τον εντάσσει στις τάξεις της και μάλιστα - σύμφωνα με πληροφορίες - στην πεμπτη θέση του ψηφοδελτίου Επικράτειας.

Στην ιδια λογική κινήθηκε πάντως και ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος επιχείρησε να φέρει κοντά του πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν δοκιμαστεί σε διάφορους πολιτικούς χώρους και βρίσκονταν σε αναζήτησή πολιτικής στέγης.

Όπως για παράδειγμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αμυράς που θα πολιτευθεί με το Ποτάμι, αλλα και η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματα και ο πρωην γενικος γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Στο υπόλοιπο Αττικής μάλιστα, με το Ποτάμι, θα διεκδικήσει την εκλογή του και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας ο οποίος είχε δια τελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Πικραμένου.
Keywords
Τυχαία Θέματα