Μουζάλας: Μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι παρατηρητές. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία

«Μακάρι να έρθουν» οι Τούρκοι παρατηρητές, τόνισε στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, «διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex».

Ο κ. Μουζάλας, αναφερόμενος στο θέμα των παρατηρητών, έκανε λόγο για «διεθνή πρακτική», και υπογράμμισε ότι αντίστοιχα θα υπάρχουν Έλληνες
παρατηρητές και στα τουρκικά παράλια.«Όλα θα είναι ισόποσα», είναι μια αμιγώς και μόνο τεχνική λεπτομέρεια η οποία δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει και δεν θα συνδέεται με κάτι άλλο, σημείωσε.

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους» πρόσθεσε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα