Μοσκοβισί: Να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό

Την ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος το συντομότερο δυνατόν επισήμανε στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί.

«Θέλουμε να τελειώσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό» ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί και συμπλήρωσε πως «πλησιάζουμε σε μία θετική λύση για την Ελλάδα».

Ο κ. Μοσκοβισί αναφέρθηκε και στους στόχους που έχουν τεθεί από τον περασμένο Αύγουστο
και υπογράμμισε πως «χρειαζόμαστε ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων που είναι οικονομικά αποτελεσματικό και οικονομικά ισορροπημένο».

Επίσης ο κ. Μοσκοβισί αναφέρθηκε και στο ζήτημα του χρέους για το οποίο υπογράμμισε πως πρέπει να συζητηθεί, αν θέλουμε να χαράξει βιώσιμη πορεία και να ανακάμψει η ελληνική οικονομία.

We need a package of reforms that is economically efficient, socially fair, financially balanced. And we are getting there. #Greece

— Pierre Moscovici (@pierremoscovici) April 22, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα