Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του... ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, έστειλαν μόνο πρώτο τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ και μένει να δούμε τι θα κάνει τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του ΟΦΗ, για να ξέρουμε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι μόνοι ή με παρέα στην κορυφή.

Ο

Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 0-2, με τον Τικίνιο να σκοράρει και πάλι το 3ο εφετινό γκολ του και με ένα παιδαριώδες λάθος του γκολκίπερ Νίκου Παπαδόπουλου σε σέντρα του Ακιμπού Καμαρά. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα.
Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ νίκησε μάλλον εύκολα την ΑΕΚ με 2-0. Η Ένωση έκανε το λάθος να αφήσει χώρο στον Μπίσεσβαρντ και φυσικά το πλήρωσε. Ένας παίκτης με τις τεχνικές ικανότητες του Μπίσεσβαρντ, όταν βρει χώρο δεν θα το συγχωρήσει. Πέτυχε ο πρώτο γκολ και κέρδισε πέναλτι για το δεύτερο. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς στο τέλος του αγώνα μίλησε για λάθη στα γκολ. Το μεγαλύτερο ήταν αυτό που είπαμε πριν.

Ο Τσούμπερ «αποκλείστηκε» από τους αντίπαλους αμυντικούς, ο Λιβάϊ Γκαρσία, ήταν προβλέψιμος και έτσι η ΑΕΚ έχασε μοιραία. Ο αγώνας είχε πάθος, δύναμη και κυρίως θέληση. Αλλά αυτός που το ήθελε παραπάνω ήταν ο ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός «αποκαθήλωσε» και έκανε φύλο φτερό τον Βόλο, με 5-1. Η ομάδα του Βόλου δεν βγήκε σχεδόν στο γήπεδο, αφού μόλις στο 4’ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και στην ουσία η σεμνή τελετή είχα λάβει τέλος. Το όνειρο και η ωραία εικόνα στην πρώτη θέση, τελείωσε άδοξα. Ο Παναθηναϊκός έπιασε από το…λαιμό τον αντίπαλο και μέχρι να τελειώσει το πρώτο μέρος τον είχε φιλοδωρίσει με 4 γκολ. Το τελικό 5-1 ήταν απλά το τελικό σκορ. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια για απώλεια έπαιξε όπως έπρεπε και καθάρισε εύκολα.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Παναιτωλικός πήρε τη μπουκιά από το στόμα της Λαμίας, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 και έφυγε ικανοποιημένος από την έδρα του αντιπάλου του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πρώτος με 10 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Βόλο στη δεύτερη θέση με 9, η ΑΕΚ έμεινε στους 7 και μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και αν θα μείνει στους 7 ή θα ανέβει. Ο Παναθηναϊκός τέλος έφτασε τους 6 βαθμούς και την 6η θέση.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες:

ΠΑΣ Γιάννινα -0ΦΗ 17.15

Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός 19.30

Ατρόμητος Αθηνών-Άρης 19.30

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΗ Ανέτ Κονταβέϊτ κατέκτησε το τουρνουά της Οστράβα νικώντας στον τελικό τη Σάκκαρη με 2-0 σετΟ Φώτης Ζησιμόπουλος νίκησε στο Σπάρταθλον ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γιάννη ΚούρουΜε θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν οι Πετρούνιας και Μιλλούση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόνος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Σούπερ Λιγκ,monos, olybiakos, paok, panathinaikou, souper ligk