Μνήμες «μικρής Μαρίας» στον Τύρναβο, με φερόμενη απαγωγή παιδιού

Κορίτσι ηλικίας 5-6 ετών που η αστυνομία θεωρεί πως έχει απαχθεί από τους βιολογικούς γονείς του βρέθηκε τη Δευτέρα σε έρευνα σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Ελευθερίας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι βιολογικοί γονείς δεν έχουν δηλώσει εξαφάνιση, ενώ λόγω των αντιφάσεων των συλληφθέντων και φερόμενων ως γονέων ελήφθη γενετικό υλικό. Το κορίτσι έχει ήδη απομακρυνθεί από τον οικισμό με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους φερόμενους ως γονείς, έναν 42χρονο Ρομά και τη 41χρονη γυναίκα του, σε μια υπόθεση που θυμίζει την υπόθεση της «μικρής
Μαρίας» στα Φάρσαλα.

Μαζί με τους δύο φερόμενους ως γονείς, συνελήφθη και ένας ακόμη 45χρονος Ρομά που αναζητούνταν για διακίνηση ναρκωτικών. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως το ανήλικο κοριτσάκι έχει απαχθεί πριν μερικούς μήνες από τους βιολογικούς του γονείς, πράξη που ωστόσο δεν έχει καταγγελθεί στην ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό ποιοι είναι.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα