Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει καλά, έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας

Η ΝΔ δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει καλά, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega, συμπληρώνοντας ότι είναι ένα «κουρασμένο, γερασμένο κόμμα», το οποίο δεν επικοινωνεί πια με την κοινωνία. «Δεν αρκεί να κερδίζουμε εκλογές», τόνισε, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος και υποστηρίζοντας ότι θα δώσει το πρώτο δείγμα ως αρχηγός από την πρώτη ημέρα, ζητώντας τις παραιτήσεις των στελεχών του οργανωτικού. Όπως επεσήμανε, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται
το πολιτικό όφελος της «απαξίωσης του κ. Τσίπρα» και χρειάζεται μήνες το κόμμα μετά τις εκλογές για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του.

«Δεν πρόκειται να πάω και να παραλάβω στη Συγγρού. Θεωρώ ότι δεν είναι δυνατό ένα κόμμα που είναι περίπου χρεοκοπημένο, να εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα πολύ ακριβό κτίριο. Θα ζητήσω τις παραιτήσεις όλων των στελεχών του οργανωτικού από την πρώτη μέρα και θα προχωρήσω σε αλλαγές» είπε.

Όπως είπε η υποψηφιότητά του έχει μια «πολύ καλή δυναμική» ενώ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ορισμένες από τις οποίες τον φέρνουν τρίτο ανέφερε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει στις συγκεντρώσεις. Πρόσθεσε ότι έχει επενδύσει σε μια σοβαρή πολιτική παρουσία και ότι κατά την εκτίμησή του η συζήτηση δεν είναι όσο πολιτική θα έπρεπε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα