Μητσοτάκης: Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε: αυτοδύναμη ΝΔ. Οι άλλοι τι ακριβώς θέλουν; Να βουλιάξει η χώρα στην αστάθεια;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πέλλα

«Ποτέ δεν έχω ξαναδεί, τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές, να υπάρχει μία μόνο πρόταση διακυβέρνησης και από την άλλη να υπάρχει ο απόλυτος αχταρμάς», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε πολίτες που συγκεντρώθηκαν ώστε να τον υποδεχτούν στην Κρύα Βρύση της Πέλλας. «Και τι δεν έχουμε ακούσει. “Κυβέρνηση ηττημένων”, “κυβέρνηση ανοχής”, τώρα ακούσαμε και “κυβέρνηση ειδικού σκοπού” για κάποιους μήνες», ανέφερε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε:

«Εμείς

ξέρουμε τι θέλουμε: αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, αυτοδύναμη Ελλάδα. Οι άλλοι τι ακριβώς θέλουν; Τι ακριβώς ζητούν; Να βουλιάξει η χώρα στην αστάθεια; Στο χάος; Σε μία παράταιρη συνύπαρξη χωρίς αρχή, μέση και τέλος; Για κάποιους μήνες, λέει, μια κυβέρνηση η οποία δεν θα κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο να ερευνά το ζήτημα των υποκλοπών; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».

«Να απενεργοποιήσουμε, όλες και όλοι μαζί, τη βόμβα της απλής αναλογικής»

 «Καταλαβαίνω την απελπισία τους. Νομίζω ότι και αυτοί κινούνται μέσα στην ίδια κοινωνία και βλέπουν το ρεύμα το οποίο έχει η Νέα Δημοκρατία. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να ξαναπαίξουν τις τύχες της χώρας στα ζάρια. Το έκαναν μία φορά το 2015. Γλιτώσαμε, χάρη στη Νέα Δημοκρατία, από τη βέβαιη καταστροφή. Δεν θα τους επιτρέψουμε να το ξανακάνουν. Και ένας τρόπος υπάρχει: να απενεργοποιήσουμε, όλες και όλοι μαζί, τη βόμβα της απλής αναλογικής, ώστε να κλείσουμε κάθε χαραμάδα σε οποιοδήποτε σχέδιο για ενδεχόμενη κυβέρνηση ηττημένων», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Να πάμε τη χώρα πιο ψηλά και να προχωρήσουμε πιο τολμηρά, πιο σταθερά, μπροστά»

«Αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από το να είναι η Νέα Δημοκρατία πανίσχυρη το βράδυ της Κυριακής. Με ένα τέτοιο ποσοστό που κανείς δεν θα μπορεί την επόμενη μέρα να αμφισβητήσει ότι εμείς πρέπει να αναλάβουμε αυτή τη βαριά ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου. Να συνεχίσουμε τη δουλειά την οποία έχουμε κάνει, να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, να πάμε τη χώρα πιο ψηλά και να προχωρήσουμε πιο τολμηρά, πιο σταθερά, μπροστά. Αυτό τελικά θα είναι και το δίλημμα των εκλογών τις τελευταίες τέσσερις μέρες», επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Και η καθιερωμένη selfie μετά τον χαιρετισμό του Κυριάκου ΜητσοτάκηΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Μητσοτάκης: Θα έχουμε σταθερότητα ή ένα χάος και έναν αχταρμά από την άλλη πλευρά;Aπόφαση-«φρένο» στους πλειστηριασμούς funds: Δικαστήριο ακύρωσε κατάσχεση πρώτης κατοικίαςΣτην Αλβανία ο ΓΓ του ΥΠΕΞ για να συναντηθεί με τον Φρέντη Μπελέρη
Keywords
Τυχαία Θέματα