Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία: Η Sinéad O'Connor βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο

Ένας άνδρας κοιτάζει ένα έργο τέχνης που απεικονίζει την Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O'Connor, η οποία πέθανε σε ηλικία 56 ετών, γνωστή για την επιτυχία της "Nothing Compares 2 U", στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, 27 Ιουλίου 2023.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Τετάρτη τη Sinéad O’Connor αναίσθητη σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο, λίγες εβδομάδες μετά τη μετακόμισή της στην αγγλική πρωτεύουσα, όπως ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη. Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση στις 11.18 το πρωί της Τετάρτης για μια ”μη ανταποκρινόμενη γυναίκα” σε μια διεύθυνση κατοικίας στην

περιοχή Herne Hill του νότιου Λονδίνου.

″Οι αστυνομικοί έσπευσαν. Διαπιστώθηκε ο θάνατός μιας 56χρονης γυναίκας επί τόπου. Οι πλησιέστεροι συγγενείς έχουν ειδοποιηθεί. Ο θάνατος της δεν εγείρει υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή”.

Η οικογένεια της Ο’Κόνορ γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου της Ιρλανδής τραγουδίστριας με μια σύντομη ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης. Χιλιάδες θαυμαστές αλλά και καλλιτέχνες απέτισαν φόρο τιμής. 

Σε μια ανάρτηση βίντεο στο Twitter που μοιράστηκε στις 9 Ιουλίου η O’Connor βιντεοσκοπούσε τον εαυτό της σε ένα διαμέρισμα, λέγοντας ότι είχε μετακομίσει στο Λονδίνο και σκόπευε να ηχογραφήσει νέα τραγούδια.

Hey, some folks been asking I make video to prove identity .. Now, I’ve been up all night listening to Hindu Aestheticism books on You Tube. And Madonna’s stylist told me to eat a giant dick just now when I asked if she/he/they would rush over.. so deal with it ; ) pic.twitter.com/U4YOgdYuBj

— Sinead Marie-Bernarde Aoibheann O’Connor (@786OmShahid) July 9, 2023

″Θα φτιάξω ένα βίντεο γιατί κάποιοι από εσάς λέτε ότι δεν πιστεύετε ότι είναι ο λογαριασμός μου- είναι ο λογαριασμός μου. Αλλά μην ανησυχείτε, θα είμαι καλό κορίτσι”, είπε. ”Έτσι κι αλλιώς δείχνω χάλια, γι′ αυτό και δεν ήθελα να κάνω βίντεο”.

Αναφερόμενη στο θάνατο του 17χρονου γιου της, Σέιν, ο οποίος πέθανε πριν από 18 μήνες, είπε: ”Αλλά ξέρεις ότι ο τρόπος που το παιδί σου, δυστυχώς, φεύγει από τη ζωή, δεν είναι καλός για το σώμα ή την ψυχή κάποιου για να είμαστε δίκαιοι. Αλλά όπως και να ’χει, ας μη σταθούμε σε αυτό”.

Στις 7 Ιανουαρίου 2022, δύο ημέρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνιση του 17χρονου γιου της Σέιν από το Νιούμπριτζ της κομητείας Κίλντερ, βρέθηκε νεκρός από την Gardaí στο Μπρέι της κομητείας Γουίκλοου, έχοντας πεθάνει από αυτοκτονία με απαγχονισμό. Η Ο’Κόνορ δήλωσε ότι ο γιος της, την επιμέλεια του οποίου έχασε το 2013, βρισκόταν σε «επιτήρηση αυτοκτονίας» στο νοσοκομείο Tallaght και «έβαλε τέλος στον επίγειο αγώνα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα