Μετωπική σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μέσω τηλεοπτικών σποτ

Την επικοινωνιακή τους πολιτική φαίνεται πως θέλουν να τονώσουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ μέσα από τη δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων τηλεοπτικών σποτ που έδωσαν στη δημοσιότητα. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους και διεκδικούν τη θέση του νικητή στη μάχη των εντυπώσεων.

Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1994 ο οποίος τότε προειδοποιούσε

πως αν δεν δεχτούμε σύνθετο προσδιορισμό, η χώρα θα ονομάζεται «Μακεδονία». Στόχος της κυβέρνησης ήταν προφανώς να αναδείξει την ύπαρξη διαφορετικών γραμμών στη ΝΔ.

Η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν άργησε να έρθει αφού λίγο αργότερα κυκλοφόρησε σποτάκι που περιείχε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οι οποίες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες.

Χθες Δευτέρα την εμφάνισή του έκανε ένα ακόμα τηλεοπτικό βίντεο το οποίο αφορούσε το ειδικό τιμολόγιο στη Δυτική Μακεδονία και το Δήμο Μεγαλόπολης.Μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάστηκε έντονα το γεγονός πως σε αυτό πρωταγωνιστούσαν συγγενείς και φίλοι των μελών της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα