Μέγκαν Μαρκλ: Ένιωθα «το κορίτσι από το Suits» δίπλα σε παγκόσμιους ηγέτες

Η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ μιλά στη Σύνοδο Κορυφής του Μάντσεστερ One Young World 2022 στο Μάντσεστερ, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, έκανε την πρώτη της ομιλία στη Βρετανία από τότε που η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν από δύο χρόνια.

Εκφωνώντας την εναρκτήρια ομιλία στη σύνοδο του One Young World

τη Δευτέρα, η Mέγκαν Μαρκλ μίλησε για την αμφιβολία της απέναντι στον εαυτό της, απένταντι «στο κορίτσι από το Suits» (τηλεοπτική σειρά στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει), όταν παρευρέθηκε στην ίδια εκδήλωση νέων το 2014 δίπλα σε παγκόσμιους ηγέτες και ακτιβιστές ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Η δούκισσα, παλαιότερα γνωστή ως Μέγκαν Μαρκλ, πριν παντρευτή τον Χάρι, ήταν γνωστή για τον ρόλο της στο τηλεοπτικό δράμα Suits. «Μου επέτρεψαν να είμαι εκεί, να έχω μια θέση στο τραπέζι», είπε η Μέγκαν σε περίπου 2.000 νέους που συγκεντρώθηκαν στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

«Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία, νομίζω ότι κράτησα ακόμη και τη μικρή χάρτινη σήμανση θέσης με το όνομά μου». «Απλώς μια απόδειξη - μια απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι υπήρξα εκεί, γιατί η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι υπήρξα», είπε.

Η Μέγκαν και ο Χάρι παραιτήθηκαν από την ιδιότητα του ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 2020. Βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β′ τον περασμένο Ιούνιο, όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε για λίγο σε μια τελετή ευχαριστιών.

Ταξίδεψαν στην εκδήλωση του Μάντσεστερ με τρένο από το Λονδίνο. Επόμενος σταθμός τους είναι η Γερμανία, όπου θα παρευρεθούν την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου σε μια εκδήλωση-αντίστροφη μέτρηση για τους Αγώνες Invictus 2023.

Πρόκειται για τον αθλητικό θεσμό για τραυματισμένους και ασθενείς βετεράνους και γυναίκες, εμπενυστής του οποίου είναι και ο ίδιος ο Χάρι. Θα επιστρέψουν στο Λονδίνο την Πέμπτη, όπου ο Χάρι θα εκφωνήσει ομιλία σε φιλανθρωπική εκδήλωση

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Το βιβλίο για παιδιά της Μέγκαν Μαρκλ στα ελληνικά: Σαν ένα ποίημα που έγραψα για τον ΧάριΓιατί κάθε τετράχρονο αγόρι θα έπρεπε να είναι σαν τον πρίγκιπα ΛούιςΗ Μέγκαν Μαρκλ έχει δίκιο, θέλει κουράγιο να μιλήσει κανείς για αυτοκτονία
Keywords
Τυχαία Θέματα