Με Ζέκα και Λουντ στο αθηναϊκό ντέρμπι

Mε την προσοχή των φίλων του Τριφυλλιού να έχει επικεντρωθεί στο ιδιοκτησιακό, ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (21/5) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος χαφ
θα αγωνιστεί στο αθηναϊκό ντέρμπι παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το αν εξέτισε την ποινή του εναντίον του ΠΑΟΚ. Επίσης, επανήρθε ο Λουντ μετά τον τραυματισμό του.

Την 20άδα απαρτίζουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Κουλιμπαλί και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Τελάντερ και Ρινάλντι, οι Μέστο και Κουρμπέλης που κρίθηκαν ανέτοιμοι και ο νεαρός Ξενόπουλος.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/5) περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Μπεργκ έκανε γυμναστήριο, οι Βιγιαφάνιες, Τελάντερ ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Ρινάλντι αποχώρησε από την προπόνηση με διάταση στον προσαγωγό.

ΠΗΓΗ: SPORT24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα