Με την υπογραφή Γκάι Ρίτσι το live-action ριμέικ του «Ηρακλή»

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Μετά τη live-action εκδοχή του «Αλαντίν» (2019), που έκανε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και έγινε η πρώτη ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη με πάνω από ένα δισεκατομμύριο εισπράξεις, ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει με την επίσης live-action εκδοχή του «Ηρακλή» που θα βασίζεται στη γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney του 1997.

Την παραγωγή αναλαμβάνει η AGBO, εταιρεία

των αδελφών Τζο και Άντονι Ρούσο, σκηνοθετών αρκετών ταινιών της Marvel, μεταξύ των οποίων και οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» (2,79 δισ. δολάρια εισπράξεις), ενώ το πρώτο ντραφτ του σεναρίου είναι του Ντέιβ Κάλαχαμ.

Η πρωτότυπη ταινία της Disney «Hercules» είχε προϋπολογισμό 85 εκατ. δολαρίων και συγκέντρωσε 252 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Είχαν προηγηθεί οι ταινίες κινουμένων σχεδίων «Beauty and the Beast» (1991), «Aladdin» (1992) και το «The Lion King» (1994), που στη συνέχεια γυρίστηκαν όλες σε live-action. 

Ο Γκάι Ρίτσι ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα μίας προς το παρόν ατιτλοφόρητης ταινίας δράσης με τον Τζέικ Τζίλενχαλ, ενώ τελευταία ταινία του είναι το κατασκοπικό«Operation Fortune: Ruse de guerre» με τον Τζέισον Στέιθαμ στην πέμπτη συνεργασία τους, και τους Χιου Γκραντ και Τζος Χάρτνετ, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2022, αλλά έκτοτε «αγνοείται», καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για την έξοδο στις αίθουσες.

Με πληροφορίες από Deadline

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Ο Τζεφ Μπρίτζες πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στην τηλεόραση με το «The Old Man»Evia Film Project: Αυλαία με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Φόλκερ Σλέντορφ«Στις γραμμές των συνόρων»: Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων με διάσημους συγγραφείς
Keywords
Τυχαία Θέματα