Μαρίνα Σάττι: Διέρρευσε βίντεο με την τελευταία πρόβα της Ελλάδας στην Eurovision 2024

08 Μαΐου 2024, Σουηδία, Μάλμε: Η Μαρίνα Σάττι από την Ελλάδα με το τραγούδι "Zari" στη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision (ESC) 2024 κατά τη διάρκεια των προβών για τον δεύτερο ημιτελικό στις 09.05.2024 στο Malmö Arena. Το μότο του μεγαλύτερου τραγουδιστικού διαγωνισμού στον κόσμο είναι «United By Music». Photo:
Jens Büttner/dpa (Photo by Jens Büttner/picture alliance via Getty Images)

Το βίντεο που διέρρευσε στο Tik Tok είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο μέρος από την τελευταία (βράδυ χθες) πρόβα που έκανε η Μαρίνα Σάττι επί σκηνής στο Μάλμε, με τους χορευτές που την συνοδεύουν δίπλα της.

Εύκολα αντιλαμβάνεται ο θεατής τι σημαίνει το «μονοκάμερο» πλάνο που κατ′ επανάληψη έχει συζητηθεί, αφού ο φακός ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής την τραγουδίστρια στις κινήσεις της, βγάζοντας ένα ζωντανό αποτέλεσμα - λιγότερο ”κλισέ” σε σύγκριση με τα περισσότερα τραγούδια που θα δούμε και αύριο στον β′ ημιτελικό της Εurovision 2024 (22:00 ώρα Ελλάδας, Πέμπτη 9 Μαϊου).

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησαν δημοσιογραφικές πληροφορίες περί φαρυγγίτιδας που αντιμετωπίζει η Μαρίνα Σάττι και για φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει - εξηγώντας εν πολλοίς γιατί δεν «φορτσάρει» σε φωνητικό επίπεδο στην πρόβα (παραπάνω και παρακάτω βίντεο) πριν από τον ημιτελικό της Eurovision.

Keywords
Τυχαία Θέματα