Μαντς Μίκελσεν: Ο (πιθανός) αντικαταστάτης του Τζόνι Ντεπ στο «Fantastic Beasts»

Ταχύτατες είναι οι εξελίξεις μετά την αναγκαστική παραίτηση του Τζόνι Ντεπ από την τρίτη ταινία του franchise «Fantastic Beasts».

Αμερικανικά ΜΜΕ -μεταξύ των οποίων το Variety και το Deadline- αναφέρουν σε δημοσιεύματα ότι η Warner, το στούντιο πίσω από την ταινία, βρίσκεται ήδη σε πρώιμες συζητήσεις με τον εξαιρετικό Δανό ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος θεωρείται

ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Τζόνι Ντεπ για τον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ.

Ο Ντεπ έχει κάνει μόλις μία σκηνή από την έναρξη των γυρισμάτων στις 20 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, συνεπώς το στούντιο θέλει να λύσει το ζήτημα το συντομότερο δυνατό. Η HuffPost Uk επικοινώνησε τόσο με την πλευρά Μίκελσεν όσο και με τη Warner.

Στο ευρύ κοινό -γιατί οι σινεφίλ γνώριζαν χρόνια τον Μίκελσεν- έγινε γνωστός από τον ρόλο του κακού, Le Chiffre, στην ταινία Τζέιμς Μποντ «Casino Royale» και από τον ρόλο του Γκάλεν Έρσο στο spin-off του Star Wars, «Rogue One: Α Star Wars Story».

Όσον αφορά πιο πρόσφατους ρόλους του, έπαιξε στη βιογραφική ταινία «Στην πύλη της αιωνιότητας» για τη ζωή του Βαν Γκογκ και στην τηλεοπτική σειρά «Hannibal».

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2012, έλαβε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία «The Hunt» του Τόμας Βίντερμπεργκ. Το 2016 ήταν μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία «Fantastic Beasts 3» -με τα σημερινά δεδομένα εν μέσω πανδημίας- θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Ιουλίου 2022.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Ο ταλαντούχος Μαντς Μίκελσεν βραβεύεται για τη συνεισφορά του στο σινεμά Ο Τζόνι Ντεπ εκδιώχθηκε από το «Fantastic Beasts», αλλά θα λάβει κανονικά την αμοιβή του Τέλος ο Τζόνι Ντεπ από την ταινία «Fantastic Beasts»: Το στούντιο ζήτησε την παραίτηση του
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαντς Μίκελσεν, Τζόνι Ντεπ, Fantastic Beasts,mants mikelsen, tzoni ntep, Fantastic Beasts