Μαντόνα, Ντι Κάπριο, Ρονάλντο, Σάλμα Χάγιεκ για την καταστροφή στον Αμαζόνιο

Οι δεκάδες χιλιάδες φωτιές που κατακαίουν το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, μια από τις πλουσιότερες περιοχές του πλανήτη από άποψης βιοποικιλότητας που επιπλέον, εκτείνεται σε περίπου 2,12 εκατ. τετραγωνικών μιλίων, συγκινεί πέραν των πολιτών και των ακτιβιστών, καλλιτέχνες, αλλά και αθλητές, οι οποίοι αναρτούν στα social media εικόνες της καταστροφής και καταγράφουν την ανησυχία τους.

Η Μαντόνα με ανάρτηση της στο instagram απευθύνεται στον ακροδεξιό

πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο -ο οποίος στην τελευταία μίας σειράς απίστευτων δηλώσεων βάλει κατά των χωρών που θέλουν να βοηθήσουν στην προστασία του Αμαζονίου και του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

«Οι φωτιές μαίνονται και η περιοχή του Αμαζονίου συνεχίζει να φλέγεται. Είναι μια ανείπωτη καταστροφή για τη Βραζιλία, για τους ιθαγενείς που ζουν εκεί, την πανίδα και τη χλωρίδα που συνθέτουν το πιο σημαντικό από άποψη βιοποικιλότητας δάσος. Πρόεδρε Μπολσονάρο, σας παρακαλώ, αλλάξτε τις πολιτικές σας και σώστε όχι μόνο την χώρα σας, αλλά και τον πλανήτη», γράφει η βασίλισσα της ποπ στην ανάρτηση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Fires Are Raging and The Amazonia continues to burn.........This is a devastation to Brazil—to the indigenous people who live there and the-plant and animal species that make this the most important bio-diverse Forest!!! President Bolsonaro please change your policies and help not only your country but the entire planet. No economic development is more important than protecting this land.

Keywords
Τυχαία Θέματα