Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη πρόσωπο “κλειδί” για τη δολοφονία των 6

Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το μακελειό στη Λούτσα και τη δολοφονία των 6, καθώς οι Αρχές συνέλαβαν έναν 35χρονο για παράνομη οπλοκατοχή και μάλιστα ο ίδιος εικονίζεται σε φωτογραφία, μαζί με τα πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους.

Πρόκειται για Τούρκο ποινικό, που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων,

τους είχε επισκεφθεί στο σπίτι της Λούτσας και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσής» τους αλλά και ποιοι κρύβονται πίσω από την αιματηρή επίθεση.

Το Mega αναφέρει ότι θεωρείται μάρτυρας και πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση καθώς φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες της δολοφονίας, αλλά και τον 32χρονο, που είχε συλληφθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο μετά τις εκτελέσεις.

Μακελειό στη Λούτσα: Ο τελευταίος θεωρούνταν πληροφοριοδότης της συμμορίας

Ο τελευταίος θεωρούνταν πληροφοριοδότης της συμμορίας, αλλά πιθανόν και συνδιοργανωτής της εγκληματικής ενέργειας. Οι αρχές ελπίζουν ότι ανοίγει ο δρόμος για να εντοπιστούν οι δράστες, που εικάζεται ότι είναι επίσης τουρκικής καταγωγής.

Πηγή: dikastiko.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤουρκία: 10 συλλήψεις για το μακελειό στη Λούτσα, ετοίμαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των 6Αρτέμιδα: Η ταυτότητα των θυμάτων και ο ρόλος άνδρα που συνελήφθη στο ΑεροδρόμιοΜαφιόζικη εκτέλεση στην Αρτέμιδα: Βρέθηκε όπλο κοντά στο σημείο της επίθεσης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακελειό, Λούτσα, Συνελήφθη, “κλειδί”,makeleio, loutsa, synelifthi, “kleidi”