Μαίρη Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της

Η κηδεία του ηθοποιού Φαίδωνα Γεωργίτση, Σάββατο 2 Μαρτίου 2019. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις 6 Οκτώβριου του 2023, μετά από πτώση στο σαλόνι του σπιτιού της, ενώ ήταν μόνη της στο οίκημα, καθώς η οικιακή βοηθός είχε φύγει από το πρωί εκείνης της

μέρας.

O εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριανός, διέταξε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της ηθοποιού ήταν όντως ατύχημα, όπως δηλώθηκε, αφού είχε τραύμα στο κεφάλι μετά από πτώση στο σπίτι της, διέταξε έρευνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος της αειμνήστου ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης υπέβαλε αίτημα για εισαγγελική παρέμβαση, καθώς θεωρεί ότι η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί διεξοδικότερα.

Ο κ. Χατζημιχάλης συγκεκριμένα μιλώντας στο OPEN ζητούσε να ερευνηθεί εάν η Μαίρη Χρονοπούλου τραυματίστηκε από αμβλύ όργανο καθώς είχε πέσει στο χαλί και δεν θα μπορούσε να προκληθεί αιμάτωμα έτσι, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο δικηγόρος σημείωσε ακόμη ότι από το σπίτι της ηθοποιού έλειπαν κοσμήματα, χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για τον τρόπο της πτώσης και του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου και έχουν ζητήσει έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες, αφού εκείνη την ημέρα ήταν μόνη της στο σπίτι.

«Θα έπρεπε να ερευνηθεί πώς έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ήταν, δεν ήταν; Πώς έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν ισόγειο εκεί όπου καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο. Δεν μπορεί ένα σπίτι διώροφο να έχει 4.000 αξία. Έπιπλα μέσα και οικοσκευές. Κάτι εικόνες, κάτι πίνακες είχε. Είναι κειμήλια» δήλωσε ο φίλος της ηθοποιού Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος μάλιστα αναρωτιέται πώς γίνεται το διώροφο σπίτι όπου διέμενε να αποτιμήθηκε μόλις στα 4.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΠέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Κένεθ ΜίτσελIndependent Spirit Awards: Καλύτερη ταινία οι «Περασμένες Ζωές» της Σελίν ΣονγκΜέριλ Στριπ στα Βραβεία SAG: Δύο πράγματα, ξέχασα τα γυαλιά μου και τον φάκελο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρη Χρονοπούλου, Εισαγγελική,mairi chronopoulou, eisangeliki