Ληστής που έκλεψε ρολόι τουρίστα στη Νάπολη το επέστρεψε όταν διαπίστωσε πως ήταν «μαϊμού»

.

Κάμερα ασφαλείας του Monidee Café στην πλατεία Τριέστε ε Τρέτο Νάπολη κατέγραψε μια ασυνήθιστη ληστεία. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής όταν δύο Ελβετοί τουρίστες απολάμβαναν το ποτό τους.

Κάποια στιγμή τους πλησίασε ένας νεαρός ο οποίος έβγαλε όπλο, το έβαλε στον κρόταφο τού ενός, προτού αρπάξει το ρολόι του και εξαφανιστεί, αναφέρει η La Stampa.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, ένας άλλος νεαρός μπήκε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ, σηκώνοντας τα χέρια του απολογητικά, ζητώντας συγγνώμη και δίνοντας το ρολόι πίσω στον ιδιοκτήτη του.

Στα

πλάνα από το βίντεο φαίνονται οι δύο Ελβετοί να κάθονται στο γεμάτο κόσμο μπαράκι σε μια πλατεία - ορόσημο στην καρδιά της πόλης, γνωστή για τα καφέ και τα μπαρ της και τόπο συνάντησης ντόπιων και ξένων.

Καθώς ο σερβιτόρος παραδίδει τον κατάλογο στους άνδρες και φεύγει, φαίνεται ο νεαρός να πλησιάζει, να βγάζει το όπλο του και να το κρατά στο κεφάλι τού ενός, σε ένα συμβάν ελάχιστων δευτερολέπτων που εκτυλίχθηκε μπροστά στα κατάπληκτα μάτια των θαμώνων.

Παρά το αρχικό σοκ, οι τουρίστες επέλεξαν να παραμείνουν για το ποτό τους. Όμως, λίγα λεπτά μετά τους περίμενε μια νέα έκπληξη, όταν ένας άλλος νεαρός που κουνούσε τα χέρια του για να τους δείξει πως είναι άοπλος, αλλά και μετανιωμένος, τούς πλησίασε και τους έδωσε πίσω το κλεμμένο ρολόι.

Ο λόγος; Ήταν απομίμηση κι όχι αυθεντικό και μεγάλης αξίας Richard Mille.

Keywords
Τυχαία Θέματα