Ληστεία τα ξημερώματα στα γραφεία δισκογραφικής εταιρείας

Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα, εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αμέσως μετά αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο φύλακας
ειδοποίησε την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο.

Με κουκούλες, προκειμένου να μην μπορεί κάποιος να τους αναγνωρίσει, και ένα μαχαίρι στα χέρια οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα στα γραφεία δισκογραφικής εταιρείας, στη Βούλα. Εκείνη την ώρα στο κτίριο ήταν μόνον ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης, τον οποίο απείλησαν, τον δέσμευσαν και ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών, κατάφεραν να διαρρήξουν τρία χρηματοκιβώτια και να αρπάξουν ένα μικρό σε διαστάσεις, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενό του.

Μόλις εξαφανίστηκαν οι δράστες, ο μουσικοσυνθέτης ενημέρωσε τις αρχές. Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ξεκίνησαν τις ενέργειες, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA των δραστών.Οι αρχές αναζητούν μάρτυρες, οι οποίοι να είδαν το παραμικρό, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας, που πιθανά έχουν καταγράψει τις κινήσεις των κακοποιών.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚαιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέριΠανελλαδικές 2022: Τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και ΠληροφορικήΛέσβος: Τέσσερα χρόνια κάθειρξη σε δύο ανήλικους για τη φωτιά στη Μόρια
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ληστεία,listeia