Λάστιχο μοτοσικλέτας εξερράγη στα 300 χλμ./ώρα (βίντεο)

.

Στον πρώτο αγώνα της κατηγορίας Superbike για τον αγώνα North West 200 (NW200) στη Βόρεια Ιρλανδία για το πρωτάθλημα Road Racing, ο Μικαέλ Ντάνλοπ αντιμετώπισε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η μεγάλη τραγωδία αποφεύχθηκε από συνδυασμό τύχης και ικανοτήτων, όταν διαλύθηκε το πίσω ελαστικό του Ντάνλοπ με περίπου 300 χ.α.ω σκορπώντας τα κομμάτια του στον δημόσιο δρόμο όπου διεξάγεται ο North West 200, μαζί με τμήματα από τα φτερά που έσπασαν.

.

Όπως

μεταφέρει το Motorcyclesports, το περιστατικό τελικά δεν κατέληξε σε τραγωδία, λόγω των ικανοτήτων του Ντάνλοπ, αλλά ερασιτεχνικό βίντεο αποτύπωσε την τρομακτική στιγμή που ο οδηγός κινδύνευσε να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του.

Η σοβαρότητα του συμβάντος οδήγησε την Dunlop - που είναι αποκλειστικός προμηθευτής της Moto3 και της Moto2 με αγωνιστικά ελαστικά ενώ έχει τεράστιο ποσοστό στους αγώνες TT - να αποσύρει από τον τελευταίο αγώνα το σύνολο των αγωνιζομένων που χρησιμοποιούσαν τα αγωνιστικά ελαστικά της με αποτέλεσμα εκκίνηση να πάρουν μόνο 22 από τους 56 αναβάτες.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠήγε να κλέψει μοτοσυκλέτες με τρακτέρ - και την πάτησεΟ Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά για το εφιαλτικό τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωήΒίντεο: Κινηματογραφική ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα της Chanel στο Παρίσι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάστιχο,lasticho