Λάρισα: Οδηγός μηχανής κατανάλωσε αλκοόλ και ενεπλάκη σε τροχαίο - Νεκρή η συνεπιβάτιδά του

Η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 42χρονος στη λεωφόρο Καραμανλή, στη Λάρισα

Ένα θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το βράδυ της Κυριακής (1/6) στη Λάρισα, στη λεωφόρο Καραμανλή, όταν ο 42χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, καθώς ο 42χρονος ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και το αποτέλεσμα ήταν να εκσφενδονιστεί τόσο εκείνος, όσο και η 52χρονη συνεπιβάτιδά του, η οποία έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,

ο 42χρονος οδηγός φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προσέκρουσε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα στο προπορευόμενο όχημα, το οποίο περίμενε να πάρει προτεραιότητα για να εισέλθει στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Γεωργίου.

Το σημείο της τραγωδίας στη λεωφόρο Καραμανλή, στη ΛάρισαΛεωφόρος Καραμανλή, Λάρισα

Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με αιμάτωμα στο κεφάλι και αρκετά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Πηγή: Onlarissa

Related...Ελίζα Βόζεμπεργκ: Η Τουρκία δεν σέβεται τίποτα - Αν χρειαστεί θα βάλει βέτο ο ΜητσοτάκηςΤα βλέμματα ξανά στην Κωνσταντινούπολη: Νέες συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας για το μέλλον του πολέμουΤοξικό ντέρμπι «αιωνίων»: Επεισόδιο με Γιαννακόπουλο, μήνυση από Αγγελόπουλους - Αποβολή Αταμάν
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάρισα, Οδηγός, - Νεκρή,larisa, odigos, - nekri