Κρήτη: Τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα ξενοδοχείου

Πισίνα σε ξενοδοχείο - Φωτογραφία Αρχείου

Ένας 77χρονος τουρίστας στην Κρήτη, πνίγηκε την ώρα που έκανε μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε στην Χερσόνησο.

Σύμφωνα με το cretapost, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (12/5) και τον 77χρονο εντόπισαν οι υπόλοιποι τουρίστες που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τον ναυαγοσώστη, τους εργαζομένους και το ΕΚΑΒ.

Ο 77χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις

αισθήσεις του από την πισίνα, με τους διασώστες να μην καταφέρνουν να τον επαναφέρουν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία του χώρου.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο διευθυντή του ξενοδοχείου, αλλά και τον 34χρονο ναυαγοσώστη, ο οποίος την ώρα του συμβάντος δεν βρισκόταν στην πισίνα.

Πηγή: cretapost

Related...Ληστεία σε περίπτερο στο Ηράκλειο: Απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι για 200 ευρώ (Φωτό)Τροχαίο στην Ποσειδώνος με ΙΧ να καρφώνεται σε φανάρι -Τέσσερις τραυματίεςΝεκρή 42χρονη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Τουρίστας,kriti, touristas