Κουρμπέλης: "Νέα ομάδα... νέοι στόχοι"

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Κουρμπέλης πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με τη φανέλα της νέας του ομάδας, του Παναθηναϊκό, και έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από την Παρασκευή (23/12) ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο νεαρός μέσος αφού αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του Αστέρα με μια προσωπική δήλωση, άρχισε πλέον να ντύνει τους λογαριασμούς τους στα social media στα
πράσινα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Κουρμπέλης ανέβασε μια φωτογραφία από την υπογραφή των συμβολαίων του με τον Παναθηναϊκό στο instagram και έγραψε: "Νέα ομάδα...νέοι στόχοι".

Το συγκεκριμένο ποστ συγκέντρωσε αρκετά like απ' όσους ακολουθούν τον Κουρμπέλη ενώ υπήρξαν και πρώην συμπαίκτης του οι οποίοι του ευχήθηκαν ότι καλύτερο. Όπως για παράδειγμα οι Μούκαμ και Αλόκο τους οποίους εν συνεχεία ευχαρίστησε και ο 23χρονος μέσος.

Πηγή: Sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα