Κουμουτσάκος: Απαιτώ την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης

Την άμεση σύλληψη των δραστών της «χθεσινής φασιστικής επίθεσης» ζήτησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ απ´τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης.

Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) November 6, 2015

Σε αναρτήσεις του νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος είχε διαβεβαιώσει ότι είναι καλά, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι δεν θα κάνει δήλωση σε τηλεοράσεις ή άλλα ΜΜΕ.

Για τογεγονός δεν θακάνω δήλωση σε τηλεοράσεις ή άλλα ΜΜΕ.Ισχύει ό,τι είπα στη Βουλή,που παρά τα προβλήματά της,είναι η ψυχή τηςΔημοκρατίας.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) November 5, 2015

Είμαι καλά. Ευχαριστώ απ' την καρδιά μου για την συγκινητική συμπαράσταση τόσο πολλών συμπολιτών.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) November 5, 2015

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Εντολή του εισαγγελέα είναι να σχηματιστεί δικογραφία, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για το συμβάν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα