Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος αποκεφάλισε 8χρονο, κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε το τεράστιο ερπετό

.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι, 8 ετών, στην Κόστα Ρίκα, το οποίο δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο ενώ έπαιζε στις όχθες του ποταμού Ματίνα, με τους δικούς του να παρακολουθούν έντρομοι τη φρικιαστική σκηνή χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να την αποτρέψουν, αναφέρει η New York Post.

Ο νεαρός Χούλιο Οτέρο Φερνάντεζ, αποκεφαλίστηκε από το μεγάλο ερπετό, κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής στην περιοχή για ψάρεμα στις 30 Οκτωβρίου, και παρόντες ήταν οι γονείς του μικρούλη Χούλιο Ντον

Οτέλο και Μαρτζίνι Φερνάντεζ Φλορες, τα τέσσερα αδέλφια του και άλλοι συγγενείς.
Γύρω στις 14.00 το μεσημέρι το αγοράκι στεκόταν στο νερό, που του έφτανε μέχρι το γόνατο, όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο κροκόδειλος και του όρμηξε.

«Τον άρπαξε στα δόντια του και τον αποκεφάλισε. Μετά τον παρέσυρε κάτω από το νερό», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο πατέρας είπε ότι μία ώρα αργότερα ο κροκόδειλος επανεμφανίστηκε κρατώντας ακόμα στο στόμα του το σωματάκι του παιδιού.

Το περασμένο Σάββατο, σχεδόν ένα μήνα από τον θάνατο του παιδιού, ένας κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε έναν κροκόδειλο στην περιοχή. Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν το στομάχι του ερπετού, βρήκαν μέσα τούφες μαλλιών και θραύσματα οστών που πιστεύεται ότι ανήκαν στο αγοράκι.

Είπε μάλιστα ότι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο αρνήθηκαν να πυροβολήσουν το ζώο, λέγοντας ότι δεν είχαν εξουσιοδότηση να ανοίξουν πυρ. «Αισθάνθηκα εγκαταλελειμμένος από τις Αρχές. Ένιωσα ότι πιστεύουν ότι ένα ζώο έχει μεγαλύτερη αξία από έναν άνθρωπο», δήλωσε κατόπιν ο τραγικός πατέρας.

H οικογένειας του 8χρονου είχε μετακομίσει στην Κόστα Ρίκα από τη Νικαράγουα πριν από τέσσερα χρόνια για επαγγελματικούς λόγους. Οι γονείς τώρα σχεδιάζουν να πάρουν τα υπόλοιπα παιδιά τους και να γυρίσουν πίσω. «Δεν θα μείνω σε αυτή τη χώρα όπου αυτά τα ζώα προστατεύονται και τους επιτρέπεται να επιτίθενται σε περισσότερους ανθρώπους» είπε η μητέρα του Χούλιο.

Άγνωστο είναι προς το παρόν ποιος σκότωσε τον κροκόδειλο καθώς τράπηκε σε φυγή. Η δολοφονία κροκόδειλων στην Κόστα Ρίκα διώκεται ποινικά.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠεινασμένος κροκόδειλος εισέβαλε σε σπίτι μέσα στη νύχτα ψάχνοντας για φαγητόΤεράστιος κροκόδειλος τα έβαλε με τέσσερα λιοντάρια και βγήκε νικητήςΚροκόδειλος σέρνει ψαρά σε ποτάμι της Ινδονησίας (βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόστα Ρίκα, Κροκόδειλος, 8χρονο,kosta rika, krokodeilos, 8chrono