«Κώστα, προσάρμοσέ το»: Ένας όχι και τόσο «διαυγής» διαγωνισμός του δήμου Περιστερίου δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια

Όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας. Το θέμα είναι τι συμβαίνει όταν αυτές οι «άτυχες στιγμές» αφορούν σε ανοιχτούς διαγωνισμούς Δήμων και μάλιστα δημοσιεύονται και στη Διαύγεια.

Τις τελευταίες ώρες, εκτός από την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, απασχολεί ιδιαιτέρως το διαδίκτυο η δημοσίευση στη Διαύγεια ενός διαγωνισμού του δήμου Περιστερίου για την προμήθεια αδρανών υλικών. Αν δεν καταλαβαίνετε
το γιατί σε πρώτο επίπεδο, απλώς παρατηρήστε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραμαγκάλης, κάνοντας ουσιαστικά και την αποκάλυψη του θέματος.

Aθάνατο ελληνικό δημόσιο ή αλλιώς πως στήνουμε διαγωνισμούς με "δικά μας" παιδια.

Πηγή: ΔΙΑΥΓΕΙΑ https://t.co/vHpR6bJloN pic.twitter.com/DwvRSFpIDE

— Yannis Karamagalis (@Karamagalis) November 10, 2017

Όπως είναι προφανές, ο δήμος θέλησε να «μαγειρέψει» τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για να πάρουν τη δουλειά συγκεκριμένοι προμηθευτές, με τη μόνη διαφορά αυτό έγινε γνωστό ευρέως μέσω της ανάρτησης του διαγωνισμού στη Διαύγεια.

Ο δήμος Περιστερίου από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για προβοκάτσια και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες". Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Να σημειωθεί ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού κατέβηκε προσωρινά από τη Διαύγεια, ώστε να διορθωθεί το συγκεκριμένο σημείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα