Κολωνός: Για εμπορία ανθρώπων-διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται αστυνομικός που έπιασε η ΟΠΚΕ

Φωτογραφία αρχείου

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μετά τη σύλληψη του αστυφύλακα από την ΟΠΚΕ τα ξημερώματα τής Τετάρτης, στην περιοχή του Κολωνού.

Κατά τη διερεύνηση τού κινητού τηλεφώνου του, βρέθηκαν φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες φαίνεται να στερούνται την ελευθερία τους, αλλά και εικόνες

με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας είδαν, όμως, και φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά, οι οποίες -όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές- σε συνδυασμό με τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απεικονίζονται παραπέμπουν σε διακίνηση ναρκωτικών. 

Στην κατοχή του 23χρονου αστυφύλακα βρέθηκαν επίσης στοιχεία τρίτων προσώπων, τα οποία προέρχονται από ειδική εφαρμογή της ΕΛ.ΑΣ, που όμως τα υπηρεσιακά καθήκοντά του δεν δικαιολογούν την κατοχή τους.

Όταν τα στελέχη της «Αθηνών» πήγαν σε ένα από τα διαμερίσματα, όπου μένει ο 23χρονος, εντόπισαν μία συνομήλική του από την Κούβα, για την οποία επίσης προέκυψαν στοιχεία ότι συμμετείχε στην εμπορία ανθρώπων και έτσι τη συνέλαβαν και εκείνη. 

Ο 23χρονος κατά τη σύλληψή του είχε μαζί του και ένα πιστόλι με νόμιμη άδεια κατοχής, αλλά όχι το υπηρεσιακό όπλο του, για το οποίο δεν μπορούσε να εξηγήσει πού βρίσκεται, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί ΕΔΕ, καθώς από τον Ιούνιο πολύ συχνά δεν πήγαινε στην υπηρεσία του, σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας.

Συνολικά στις έρευνες βρήκαν πιστόλι, φυσίγγια, πλαστά έγγραφα και κινητά τηλέφωνα.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑυτοδιοικητικές εκλογές: Άνοιξε η εφαρμογή για την αποζημίωση εφορευτικών επιτροπώνΦθιώτιδα: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε αποθήκη και απέσπασαν 200 λίτρα ελαιόλαδοΠερί Πολέμου: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, -διακίνηση, ΟΠΚΕ,kolonos, -diakinisi, opke