Κετσπάγια - ΑΕΚ: «Μιλήσαμε, συνεχίζουμε...»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τα είπε για περίπου 1,5 ώρα με με τον εκτελεστικό διευθυντή και τον τεχνικό διευθυντή, μία μέρα μετά την ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό.

Ο Κετσπάγια αποχώρησε από τα γραφεία και όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου αν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη, αρκέστηκε να δηλώσει: "Απλώς μιλήσαμε, συνεχίζουμε".

Ίδια
τοποθέτηση και εκ μέρους της ΠΑΕ, από την οποία τονίζεται ότι έγινε μια κουβέντα με τον Κετσπάγια και ότι αυτός θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής. Τώρα, αν υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη, θα φανεί προσεχώς...

Πάντως ακόμα και μετά την κουβέντα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (3/10), το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Γεωργιανό τεχνικό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την αποχώρησή του δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, ενώ από τη μεριά του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς σχολίασε: "Δεν θέλω να πω κάτι. Ήταν μια γενική συζήτηση".

Δείτε πλάνα από την αποχώρηση του Κετσπάγια από τα γραφεία της ΑΕΚ

Πηγή: sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα