Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα από την προσωπική τους διαδρομή τα τελευταία 20 χρόνια, θα ακούσουν όσοι βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 9 μ.μ. Μια μοναδική συνάντηση και μια σπάνια ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τα τραγούδια τους από το 1989 μέχρι σήμερα.

Μια ξεχωριστή εκδοχή πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών
από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου Πλιάτσικα, όπως και τα πολύ ιδιαίτερα και ευαίσθητα τραγούδια του Γιάννη Μηλιώκα, θα δημιουργήσουν μια αναπάντεχη ατμόσφαιρα στον πιο μουσικό κήπο της Αθήνας. Μαζί τους, στη σκηνή, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης.

Στο πρόγραμμα, όπου η ευαισθησία και η φαντασία του Φ. Πλιάτσικα συναντούν το χιούμορ και τον τρυφερό σαρκασμό του Γ. Μηλιώκα, περιλαμβάνονται όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους («Μοναξιά μου όλα», «Ροζ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Για το καλό μου», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ποιμενικό ροκ», κ.ά.) και πολλές εκπλήξεις! Και γι’ αυτή τη συναυλία, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης θα φέρουν μαζί τους «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» και το «Βιαστικό πουλί του Νότου».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα