Κατηγορούμενος για 4 βιασμούς ο Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία, το νέο σεξουαλικό σκάνδαλο που αφορά έναν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα τον Μπετζαμίν Μεντί.

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία για τέσσερις βιασμούς, αλλά και σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Μεντί κατηγορείται από τις βρετανικές αρχές για τέσσερις βιασμούς, αλλά και μία απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών κοριτσιών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισαγγελίας του Μάντσεστερ ο 27χρονος διεθνής παίκτης προφυλακίστηκε ήδη και θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι οι βιασμοί και η σεξουαλική επίθεση έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.

Μόλις έγινε γνωστό το θέμα από την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε ότι ο αθλητής τίθεται εκτός ομάδας, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όσο διαρκεί η διαδικασία δεν πρόκειται να γίνει κανένα άλλο σχόλιο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε από τη Μάντσεστερ ΓιουνάϊτεντΜε Αϊντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Europa LeagueMε Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν o ΠΑΟΚ στο Conference League
Keywords
Τυχαία Θέματα