Πέθανε η ηθοποιός του «Gone Girl» Λίζα Μπέινς - Την χτύπησε οδηγός και την εγκατέλειψε

Νεκρή η ηθοποιός Λίζα Μπέινς, σε ηλικία 65 ετών μετά από τροχαίο, στο οποίο οδηγός σκούτερ την χτύπησε και την εγκατέλειψε, στη Νέα Υόρκη. Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ηθοποιός του «Gone Girl» νοσηλεύτηκε με εγκεφαλικό τραύμα, αλλά κατέληξε.

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε το θάνατό της, λέγοντας στο Entertainment Tonight: «Είμαστε σοκαρισμένοι από τον τραγικό θάνατο της Λίζα. Ήταν μια γυναίκα πνευματώδης, καλόκαρδη,

γενναιόδωρη και αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από μια κάμερα και ακόμη περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της».

«Ήμασταν ευλογημένοι που την είχαμε στη ζωή μας».

Δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις μετά το συμβάν.

Η ηθοποιός βρισκόταν στο δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Κάθριν Κράνχολ και διέσχιζε το δρόμο όταν χτυπήθηκε από σκούτερ.

Ο οδηγός του σκούτερ την εγκατέλειψε και αυτή τη στιγμή αναζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η Λίζα ήταν γνωστή για τον ρόλο της στο «Gone Girl» του 2014 μαζί με τους Μπεν Άφλεκ και Ροζαμάουντ Πάικ. Πρωταγωνίστησε επίσης μαζί με τον Τομ Κρουζ το 1988 στο «Cocktail». Έκανε επίσης πολλές αξιοσημείωτες τηλεοπτικές εμφανίσεις στα «Nashville», «The Orville», «Masters Of Sex» και «Royal Pains».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ«Barracuda»: Ο Αντόνιο Μπαντέρας για γυρίσματα στη ΘεσσαλονίκηΜάχη για τους βοηθητικούς ρόλους στο «Baraccuda»: Αναμένεται «ένα γήπεδο κόσμος»Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Νεντ Μπίτι
Keywords
Τυχαία Θέματα