Καταβάλλονται 4,81 εκατ. ευρώ σε αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις φοιτητών

Φωτογραφία αρχείου

Με σχετική απόφαση, που συνυπέγραψαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, καταβάλλονται άμεσα 4,81 εκατ. ευρώ, ως αποζημίωση για το δεύτερο εξάμηνο του έτους σε 30 αστικά και 62 υπεραστικά ΚΤΕΛ.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου

«Στην Κυβέρνηση θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα την

άμεση επίλυση των ζητημάτων της καθημερινότητας. Διασφαλίζουμε έγκαιρα τις δωρεάν ή μειωμένου κόστους μετακινήσεις των φοιτητών με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετακίνησή τους από και προς τον τόπο των σπουδών τους. Ταυτόχρονα, ανακουφίζουμε από ένα σημαντικό κόστος τους ίδιους ή και τον προϋπολογισμό των οικογενειών τους, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του διαθέσιμου εισοδήματος των συμπολιτών μας. Η κοινωνική πολιτική, με γνώμονα την ενίσχυση του πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας, των νέων και των οικογενειών τους, βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδιασμών, των αποφάσεων και των δράσεών μας», ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Αυτή είναι άλλη μια επιβεβαίωση της στήριξης που παρέχει προς την ελληνική περιφέρεια, αλλά και προς τους επαγγελματίες των οδικών επιβατικών μεταφορών, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε η Χριστίνα Αλεξοπούλου.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΣτο 25% τα έργα για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι της ΚρήτηςΤεχνητή Νοημοσύνη: Ευλογία ή κατάρα για την οικονομία; Η ιστορία κρύβει την απάντησηΑΑΔΕ: Τρία λουκέτα για φοροδιαφυγή σε Βάρκιζα και Σπέτσες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταβάλλονται 481, ΚΤΕΛ,katavallontai 481, ktel