Καμία ανοχή σε έκτροπα από τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το ντέρμπι στην Λεωφόρο μέσα σε καλό κλίμα. Η πλευρά των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί καμία ένταση και ζήτησε το... 50-50.

Νωρίς την Κυριακή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είχαν προγραμματισμένη σύσκεψη ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι το απόγευμα (19:30). Οι συζητήσεις ήταν σε καλό κλίμα και όλες οι πλευρές τόνισαν πως θα γίνει προσπάθεια
να μην έχουμε έκτροπα.

Από την πλευρά του ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως: "Όπως στο Καραϊσκάκης γίνεται ένας αγώνας Ευρωπαϊκός, έτσι να γίνει και στην Λεωφόρο", ενώ ο κ. Καραπαπάς είπε: "Ότι συμβεί απόψε θα είναι ξεκάθαρα ευθύνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως ήταν και για τις ασχήμιες των προηγούμενων ετών".

Τέλος ο κ. Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως πρέπει να δοθεί προσοχή στους ποδοσφαιριστές που προκαλούν και βρίζουν, έτσι ώστε να μην ταραχθεί το κλίμα, ενώ ζήτησε ο διαιτητής να παίξει 50-50.

Πηγή: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα