Καιρός: Γενικά αίθριος χωρίς αξιόλογες μεταβολές στη θερμοκρασία

Σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουνίου, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά από 3 έως 5 μποφόρ, στα ανατολικά από 4 έως 5 και στο Αιγαίο

έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Το θερμόμετρο θα αγγίξει στα βόρεια τους 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ τοπικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με αυξημένη την πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι,  μεταβλητοί και ασθενείς, θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο, Τρίτη 28-06-2022

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, από τις μεσημβρινές ώρες στη κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένουμε νεφώσεις, ενώ υψηλή είναι η πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι, μεταβλητοί, ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί, θα πνέουν από 3 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις από 3 έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο έως 6 και στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά από 32 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 34 έως 36 και στην ανατολική νησιωτική χώρα από 28 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πριν φύγετε...Λιγνάδης: Αρνούμαι τις κατηγορίες, ημέρα λύτρωσης η σημερινήΘεσσαλονίκη: Σύλληψη 29χρονου για βιασμό 23χρονης που φέρεται να κρατούσε σε διαμέρισμαΒούλευμα για την Novartis έως τις 30 Ιουνίου αλλιώς ειδικό δικαστήριο… γιοκ
Keywords
Τυχαία Θέματα