Τέσσερις σεισμοί έως 5,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Νισύρου μέσα σε 24 ώρες

Ακόμη ένας, «ασθενής» αυτή τη φορά σεισμός, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στις 08:12 στον θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πρόκειται για τον τέταρτο σεισμό κατά σειρά που ανακοινώνεται από το Ινστιτούτο από το βράδυ χθες Σάββατο, με τον τρίτο της ακολουθίας αυτής, που καταγράφηκε στις

07:31, να είναι ο ισχυρότερος: ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 22 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου.

Προηγήθηκαν ακόμη δύο σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 22:57 του Σαββάτου και στις 02:25 σήμερα Κυριακή, αντίστοιχα 26 και 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΧορηγοί επικοινώνησαν με τον Ιακωβίδη μετά το ξέσπασμά τουΈληξε το μορατόριουμ για τις εξώσεις. 15εκατ. άνθρωποι τις ΗΠΑ κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο«Θερινοί έρωτες» και ακόμη 10 βιβλία για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου
Keywords
Τυχαία Θέματα