Και όμως δεν είναι πλάκα: Αυτός είναι ο Ζακ Γαλιφιανάκης

Όλα τα στόματα έμειναν ανοιχτά όταν ο διάσημος ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο «Oustanding Cast» για την ταινία «Birdman» στα φετινά Sag Awards. Και αυτό όχι επειδή κανείς δεν πίστευε ότι άξιζε το βραβείο, αλλά επειδή αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε στη σκηνή δεν έμοιαζε ούτε κατά διάνοια στον Γαλιφιανάκη.

Ο άλλοτε πληθωρικός σταρ
έχει μείνει πλέον μισός, σε τέτοιο σημείο που να είναι τρομακτικά αγνώριστος. Ο 45χρονος έκανε πολλούς να απορήσουν με το αν πραγματικά είναι ο ίδιος, νομίζοντας ότι κάποιος τους κάνει πλάκα. «Είμαι ο Ζακ Γαλιφιανάκης και είμαι ηθοποιός», δήλωσε ο ίδιος στο κοινό, και πραγματικά φαινόταν να το διασκεδάζει.

Ήταν αυτός εκεί πάνω όντως ο γεματούλης Ζακ που όλοι αγαπήσαμε; Και όμως! Ο σταρ επέλεξε μάλιστα να μην εμφανιστεί προηγουμένως στο κόκκινο χαλί, θέλοντας έτσι να εκπλήξει τους πάντες με την αλλαγή του. Εδώ να σημειώσουμε επίσης ότι από την εμφάνισή του έλειπε ... και το πυκνό μούσι.

Σε αυτό το πραγματικά απολαυστικό βίντεο μπορείτε να δείτε τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των υπόλοιπων σταρ, όπως της Μέρυλ Στριπ και του Ίθαν Χοκ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ζακ Γαλιφιανάκης είχε ήδη εμφανιστεί με την αδυνατισμένη του σιλουέτα στην πρεμιέρα της ταινίας «Birdman».

Ο ίδιος είχε μιλήσει για την απώλεια των κιλών του στην εκπομπή του Κόναν Ο'Μπράιεν: «Σταμάτησα να πίνω και κατά κάποιο τρόπο έχασα τα κιλά. Έπινα πολύ βότκα και έτρωγα λουκάνικα. Είναι νόστιμο, αλλά πολύ βλαβερό», είχε δηλώσει με το χαρακτηριστικό του χιούμορ. «Έμπλεκα σε πολλούς μπελάδες με το ποτό, οπότε κάπως το σταμάτησα.»
Keywords
Τυχαία Θέματα