Ισπανία: Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις - Τουλάχιστον 4 αγνοούμενοι (Εικόνες)
Οι καταρρακτώδεις βροχές, τις οποίες προκάλεσε ένα ψυχρό μέτωπο το οποίο κινείται κατά μήκος τη νοτιοανατολικής Ισπανίας, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και πόλεις σήμερα, οδηγώντας τις αρχές στις πλέον πληγείσες περιοχές να εκδώσουν οδηγίες στους πολίτες να μην βγαίνουν έξω και να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις.
Τουλάχιστον 4 άνθρωποι αγνοούνται. Τα νερά κατέκλυσαν την πόλη Λέτουρ, στην περιφέρεια Αλμπαθέτε, παρασύροντας αυτοκίνητα, όπως δείχνουν πλάνα που μετέδωσε η ισπανική
«Ορισμένοι (από τους αγνοούμενους) βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο, άλλοι ήταν στο σπίτι τους», είπε, σημειώνοντας ότι δεν διαθέτει άλλες πληροφορίες.
Η αστυνομία της πόλης Αλκουδία, στην περιφέρεια της Βαλένθια, ανέφερε ότι αναζητά τον οδηγό ενός φορτηγού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν νωρίς το απόγευμα.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Η ισπανική μετεωρολογική υπηρεσία AEMET κήρυξε σε κόκκινο συναγερμό το ανατολικό τμήμα της περιφέρειας της Βαλένθιας και σε κίτρινο συναγερμό τμήματα της Ανδαλουσίας στον νότο.
Λόγω της κακοκαιρίας και των συνεπειών της, η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων Adif διέκοψε τα δρομολόγια των τρένων υψηλής ταχύτητας μεταξύ Μαδρίτης και Βαλένθιας. Μια τέτοια υπερταχεία, με 276 επιβάτες, εκτροχιάστηκε στην περιοχή της Ανδαλουσίας, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν παγιδευμένους οδηγούς, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, στην πόλη Αλθίρα, στη Βαλένθια, και αυτοκίνητα να έχουν ακινητοποιηθεί σε πλημμυρισμένους δρόμους.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Η AEMET αναμένει η Βαλένθια να δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα της καταιγίδας, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για περισσότερα από 90 χιλιοστά βροχής σε λιγότερο από μία ώρα ή 180 χιλιοστά σε λιγότερες από 12 ώρες.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Σχολεία, δικαστήρια και άλλες αναγκαίες υπηρεσίες ανέστειλαν τη λειτουργία τους στην Κάρλετ και σε άλλες κοντινές πόλεις στην περιφέρεια της Βαλένθιας.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ζήτησαν τη βοήθεια της UME, μιας στρατιωτικής μονάδας που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διάσωσης, στην περιοχή Ουτιέλ-Ρεκουένα, όπου η αγροτική ένωση ASAJA έκανε γνωστό πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Η καταιγίδα έπληξε αρχικά την Ανδαλουσία. Στο Ελ Εχίντο, μια μεσογειακή πόλη γνωστή για τα θερμοκήπιά της, μια χαλαζόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν εκατοντάδες παρμπρίζ αυτοκινήτων και να πλημμυρίσουν δρόμοι.
Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ισπανία.Στην Αλόρα, επίσης στην Ανδαλουσία, ο ποταμός Γουαδαλόρθε υπερχείλισε και 14 άνθρωποι χρειάστηκε να διασωθούν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, σύμφωνα με τις αρχές. Στην Αλόρα, το ύψος της βροχής, σύμφωνα με την AEMET, ανήλθε σήμερα σε 160 χιλιοστά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΧάρις: «Οι Αμερικανοί τον βαρέθηκαν» - Τραμπ: «Δεν είμαι ναζί, είμαι το αντίθετο του ναζιστή»Κατέρρευσε ξενοδοχείο στην ΑργεντινήΟσλο: Τραμ έκανε «στάση» μέσα σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών - 4 τραυματίες (βίντεο)- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ο Αντώναρος ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης θα αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου για να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Δημοσκόπηση Marc: Κασσελάκης από τον α’ γύρο στον ΣΥΡΙΖΑ – Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει τη Ν.Δ., λένε σχεδόν 3 στους 4
- Ιράν: Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών εξαπέλυσε το Ισραήλ
- Πέθανε η ηθοποιός Τέρι Γκαρ – Ήταν υποψήφια για όσκαρ στην ταινία Τούτσι ενώ είχε παίξει και στα Φιλαράκια
- Κίνα: Η «δυστοπική» πολυκατοικία όπου οι 10.000 κάτοικοι της δεν χρειάζεται ποτέ να φύγουν
- Το μυστικό για να διατηρείτε το σπίτι πάντα καθαρό
- Γλυφάδα: Συμπλοκή με 5 τραυματίες - Στο Λαϊκό με χτύπημα από μαχαίρι 24χρονος
- Κώστας Κεντέρης: «Δεν στενοχωριέμαι καθόλου για την κατάσταση του πλοίου Αίολος Κεντέρης»
- Συμπέθερος του Ευάγγελου Βενιζέλου, γνωστός κτηνίατρος και ιερέας στη Μαδαγασκάρη
- Βήμα πρόκρισης για τα “λιοντάρια”
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Huffington Post Greece
- Γλυφάδα: Συμπλοκή με 5 τραυματίες - Στο Λαϊκό με χτύπημα από μαχαίρι 24χρονος
- Χάρις: «Οι Αμερικανοί τον βαρέθηκαν» - Τραμπ: «Δεν είμαι ναζί, είμαι το αντίθετο του ναζιστή»
- H Mελάνια Τραμπ υπερασπίστηκε τον σύζυγό της: «Δεν είναι ο Χίτλερ» (βίντεο)
- Υπ. Ανάπτυξης: Οι 362 κωδικοί προϊόντων με μειωμένη τιμή από 5% έως 20%
- Ισπανία: Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις - Τουλάχιστον 4 αγνοούμενοι (Εικόνες)

- Τελευταία Νέα Huffington Post Greece
- Ισπανία: Πλημμύρες από σφοδρές βροχοπτώσεις - Τουλάχιστον 4 αγνοούμενοι (Εικόνες)
- Υπ. Ανάπτυξης: Οι 362 κωδικοί προϊόντων με μειωμένη τιμή από 5% έως 20%
- Χάρις: «Οι Αμερικανοί τον βαρέθηκαν» - Τραμπ: «Δεν είμαι ναζί, είμαι το αντίθετο του ναζιστή»
- H Mελάνια Τραμπ υπερασπίστηκε τον σύζυγό της: «Δεν είναι ο Χίτλερ» (βίντεο)
- Γλυφάδα: Συμπλοκή με 5 τραυματίες - Στο Λαϊκό με χτύπημα από μαχαίρι 24χρονος
- Εξαφάνιση 75χρονης στα Χανιά: Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ιερέα χωριού
- Ο ιδρυτής του TikTok έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας
- Βίντεο-σοκ: Μετανάστες στοιβάζονται σε κρύπτη λεωφορείου για να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα
- Παγγαίο Ορος: Για 4η μέρα καίει η φωτιά - 380 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γιάννης Βογιατζής: «Μη με στέλνεις στον τάφο πριν την ώρα μου», είπε σε ρεπόρτερ
- Ερντογάν: Θα κατασκευάσουμε χαλύβδινο θόλο και πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος της ΝΔ στο 31%, δεύτερο με 19,2% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου
- Επίθεση Βόζεμπεργκ στην Καρυστιανού για τα Τέμπη: Καθοδηγούμενη από ΣΥΡΙΖΑ – Δυσφημίζει την χώρα
- Αντόνιο Σκάρμετα: Πέθανε ο Χιλιανός συγγραφέας που έγραφε για ερωτευμένους νέους και ποιητές
- Κραυγή αγωνίας για τη Γάζα: "Η UNRWA κρατά τους ανθρώπους ζωντανούς"
- Αναπάντεχη επιστροφή του Παλάσιος μετά από δύο μήνες αποχής
- Halloween: Πώς ξεκίνησε το έθιμο που κατέκτησε τον κόσμο – Οι απαρχές και η ιστορία του
- Μπελέρης μετά την επίθεση που δέχθηκε με αυγά: Το μίσος του Ράμα για τη μειονότητα δεν κρύβεται