Ισπανία: Μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε σε θεατή που χάζευε στο κινητό του

Ήταν στις 30 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «bou embolat» (ταύρος με μπάλες), στην επαρχία Αλκασέρ, της Βαλένθια στην Ισπανία, ένας δρομέας δέχθηκε επίθεση από έναν μαινόμενο ταύρο ενώ κοίταζε το κινητό του. 

Σε σοκαριστικό βίντεο που εξασφάλισε η CEN Media, βλέπουμε τον ταύρο, με τις φλεγόμενες μπάλες που είναι προσαρτημένες στα κέρατά του να ορμάει προς τον 17χρονο άνδρα, ο οποίος εκείνη την ώρα ασχολείται με το τηλέφωνό του.

Αυτός βλέπει τον ταύρο κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή. Στην προσπάθειά

του να ξεφύγει, σκοντάφτει και πέφτει κάτω, με τον ταύρο να τον ποδοπατάει, αναφέρει η New York Post.

Οι θεατές ουρλιάζουν. Ως εκ θαύματος, ο νεαρός καταφέρνει να βγει αλώβητος από την κατάσταση.

Οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων διαμαρτυρήθηκαν έντονα: ντύθηκαν με στολές δεινοσαύρων και κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν: «Οι ταυρομαχίες είναι προϊστορικές». Οι ακτιβιστές είπαν ότι σκοπός της διαμαρτυρίας τους ήταν να δείξουν ότι οι εκδηλώσεις θα μπορούσαν να γίνονται χωρίς βαναυσότητες προς τα ζώα. 

«Οι ταυρομαχίες είναι η μακροχρόνια τελετουργική εκτέλεση ταύρων και πολλοί τουρίστες που έρχονται στις ταυροδρομίες δεν συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι ταύροι με τους οποίους τρέχουν σε μερικούς δρόμους σκοτώνονται αργότερα στην αρένα ταυρομαχίας εκείνη την ημέρα», δήλωσε η Τσέλσι Μονρόε, αξιωματικός της ψηφιακής εκστρατείας της PETA, στο Associated Press.

Ens envien estes imatges del bou embolat d'anit a Alcàsser, l'Horta Sud, una pena que no es vega la voltereta bé. pic.twitter.com/cjZHgclYME

— Federació Darwinista Valenciana de Bous al Carrer (@FederBousVal) August 30, 2023Related...Νεμπράσκα: Κυκλοφορούσε σε αυτοκινητόδρομο έχοντας συνοδηγό έναν τεράστιο ταύρο (βίντεο)Οι φιλικές για το κλίμα αγελάδες που εκτρέφονται για να παράγουν λιγότερο μεθάνιο όταν ρεύονταιΤραυματίστηκε σοβαρά ο «Μέσι» των ταυρομάχων.Ταύρος τον κάρφωσε με τα κέρατά του (βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισπανία, Μαινόμενος,ispania, mainomenos