Ηράκλειο: Μαζί με το σανό έκρυβαν και κοκαΐνη στο παλιό σανατόριο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε καβάτζα ναρκωτικών είχε μετατραπεί το κτίριο του παλιού σανατορίου σε μεγάλο οικισμό του Δήμου Μαλεβιζίου στο νομό Ηρακλείου, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης το ένα κιλό κοκαΐνης, αξιοποιώντας τις σχετικές πληροφορίες που είχαν φτάσει στις αρχές.

Στη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης, όπως αναφέρει το Cretalive, συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ένας 44χρονος κτηνοτρόφος οι οποίοι εθεάθησαν μαζί

στον χώρο του σανατορίου το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, την Πέμπτη στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χώρο του παλαιού κτιρίου χρησιμοποιούσε ο 44χρονος για να αποθηκεύει ζωοτροφές, σανό και τριφύλλι. Στο υπόγειο, όμως, του κτιρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν καβατζωμένο το ένα κιλό κοκαΐνης, όπως επίσης αμμωνιοδυναμίτιδα καθώς και ένα καλάσνικοφ το οποίο ήταν προσεκτικά τυλιγμένο σε ένα υπηρεσιακό μπουφάν της ΔΕΗ.

Κατά τη σύλληψή του ο 44χρονος κτηνοτρόφος ισχυρίστηκε ότι μετέβη στον χώρο για τις αποθηκευμένες ζωοτροφές.

Της επιχείρησης ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών και οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν στο σπίτι του 36χρονου το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ σε μετρητά. Επίσης κατασχέθηκαν τα δύο αγροτικά οχήματα των συλληφθέντων.

Τις έρευνες και την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΘεσσαλονίκη: Μεθυσμένος πυροβόλησε 37χρονο και κρύφτηκε σε εκκλησίαΚάνναβη και εγκληματικά δίκτυα στην Ευρώπη: Πιο δυνατή και επικίνδυνηΗράκλειο: Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για τοκογλυφία και εκβιασμούς
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Μαζί, ΐνη,irakleio, mazi, ΐni