Ιράκ: Δύο Αμερικανοί και ένας Βρετανός νεκροί σε επίθεση με ρουκέτες

Δύο Αμερικανοί και ένας Βρετανός σκοτώθηκαν και περίπου 12 άτομα άτομα τραυματίστηκαν όταν 15 μικρές ρουκέτες έπληξαν τη στρατιωτική βάση Τάτζι βόρεια της Βαγδάτης την Τετάρτη, ανέφεραν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters, επικαλούμενοι προκαταρκτικές πληροφορίες.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποδοθούν ευθύνες, αλλά οποιαδήποτε ένδειξη πως ευθύνεται υποστηριζόμενη από το Ιράν πολιτοφυλακή θα πυροδοτήσει νέο γύρω στρατιωτικής κλιμάκωσης μεταξύ ΗΠΑ

και Ιράν.

Οι αξιωματούχοι, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω στοιχεία για τους στρατιωτικούς και τους συμβασιούχους (contractors) μεταξύ των νεκρών και τραυματιών και σημείωσαν πως οι πληροφορίες καταφθάνουν και μπορεί να αλλάξουν.

Νωρίτερα την Τετάρτη οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις είχαν αναφέρει πως δεν είχαν αναφερθεί απώλειες στην επίθεση.

(με πληροφορίες από Reuters)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Μητσοτάκης: Ό,τι ισχύει για τις δημόσιες συναθροίσεις, ισχύει και για τις εκκλησίες Γουχάν: Η φωτογραφία που μας έκανε να ξεχάσουμε τον κορονοϊό και να θυμηθούμε τι σημαίνει ελπίδα Γιατί η Ταϊβάν είναι η χώρα υπόδειγμα στην αντιμετώπιση του κορονοϊου (χωρίς να 'ναι καν μέλος του ΠΟΥ)
Keywords
Τυχαία Θέματα